Vijf manieren om in je vrije tijd wat geld bij te verdienen in 2023

Wil jij naast je huidige baan in je vrije tijd wat extra geld bijverdienen? Dan zijn er tal van manieren om dit te kunnen doen. Waar de één ‘s avonds liever een filmpje of serie op Netflix, kun jij eenvoudig enkele tientjes bijverdienen. Hoe je dit kunt doen, dat gaan we je in dit artikel vertellen. Want hoe fijn is het, dat wanneer een loonsverhoging er voor jou niet in zit, je toch op een andere manier je financiële situatie kunt verbeteren door minimale inspanning?

Bloggen

Eén van de populairste manieren om een zakcentje bij te verdienen is door te gaan bloggen. Wanneer jij een bepaalde hobby hebt, dan kun je hier waarschijnlijk hele pagina’s over schrijven. Door dit online te doen, zal je op een gegeven moment merken dat mensen je weten te vinden. Naarmate de bezoekersaantallen groeien, zal je merken dat je wordt benaderd door verschillende bedrijven om eventuele diensten of producten te promoten. Op deze manier kun jij dus een leuk extra zakcentje bijverdienen.

Affiliate marketing

Wellicht heb je er wel eens van gehoord, maar affiliate marketing is één van de manieren van geld verdienen die de laatste jaren steeds meer in opkomst is. Het enige wat jij hoeft te doen, is het promoten van een product of dienst van iemand anders. In ruil hiervoor krijg je een vergoeding, deze vergoeding kan een vast bedrag zijn, maar ook een percentage van het verkochte product.

TekstschrijverTekstschrijver

Vind jij het leuk om te schrijven, dan kun je dit in verschillende talen aanbieden op allerlei verschillende platformen. Zo kun jij van je hobby ook een mooie extra bron van inkomsten maken. Dus heb jij een paar uurtjes over, dan is dit zeker iets om over na te denken!

Tegenwoordig kan je trouwens gebruik maken van allerhande A.I. tools om het schrijven sneller te laten verlopen – wat natuurlijk je verdiensten kan helpen versnellen als je er goed mee kan leren werken!

Oude spullen verkopen

Heb jij de zolder volstaan met allemaal oude spullen, dan kun je deze natuurlijk eenvoudig verkopen. Toch is het slim deze spullen eerst te voorzien van wellicht een schuurbeurt en nieuw likje verf, je zult zien dat je er voordat je het doorhebt af bent.

Ikzelf heb een paar jaar geleden de vinylcollectie van mijn grootvader verkocht. Blijkbaar is daar een heel mooie tweedehandsmarkt voor – en dat was dus erg aangenaam!

Enquêtes

Een andere populaire manier van geld verdienen in 2022, is door het invullen van enquêtes. Bedrijven zijn namelijk gebaat bij informatie over een product of dienst. In ruil voor de informatie zullen ze je een beloning geven, die soms op kan lopen tot wel 7,50 per ingevulde enquête. Wanneer je er iedere dag één invult, dan is dat toch al snel een paar honderd euro extra iedere maand.

Conclusie

Zoals je hierboven kunt lezen, zijn dit slechts een aantal mogelijkheden waarmee jij extra geld in 2022 kunt verdienen. Uiteraard zijn er naast deze 5 mogelijkheden nog tal van andere mogelijkheden waarmee jij een flink zakcentje kunt bijverdienen. Verkies dus eens een avondje netflixen voor een avondje werken en kijk eens wat voor mooie extra inkomstenstroom je hiermee kunt genereren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *